کارکرد، مزایا و معایب داکت اسپلیت

ساخت وبلاگ

داکت اسپلیت یا همان اسپلیت کانالی یکی از رایج‌ترین تجهیزات سرمایش، گرمایش و تهویه مطبوع است. داکت اسپلیت‌ها انواع مختلفی دارند و در آپارتمان‌های مسکونی و اداری مورد استفاده قرار می‌گیرند. مصرف‌کنندگان می‌توانند بنا بر نیاز و شرایط خود، نوع اسپلیت داکت مناسب را انتخاب کنند. این دستگاه‌ها ضمن تأمین هوای سرد و گرم و انتقال آن به وسیله کانال به همه‌ اتاق‌ها، فضای مورد نظر را خنک یا گرم می‌کنند. داکت اسپلیت از یک پنل داخلی (هواساز) و یک پنل بیرونی (کندانسور) تشکیل شده است. این دو پنل با استفاده از لوله‌های مسی به هم وصل می‌شوند. اجرای زیرساخت این سیستم ها شامل مراحل مختلفی است که می ­توان به اجرای لوله­ کشی مسی، کانال کشی، جانمایی یونیت های داخلی و خارجی و غیره اشاره کرد.

انواع داکت اسپلیت

داکت اسپلیت ها به دو دسته زیر تقسیم می شوند:

  • داکت اسپلیت اینورتر
  • داکت اسپلیت معمولی

داکت اسپلیت اینورتر که به داکت های کم مصرف معروف هستند، دارای گرید A می باشند زیرا میزان انرژی الکتریکی مصرفی آنها پایین است. این دستگاه دارای کمپرسور دیجیتال بوده و در هنگامی که میزان مصرف کم می شود، دور کمپرسور پایین می آید و هر گاه  مصرف زیاد باشد، دور کمپرسور هم متناسب با آن زیاد می شود.

بر اساس محدوده دمایی عملکرد، سیستم­های داکت اسپلیت مورد استفاده در کشور ایران به دو دسته کلی زیر تقسیم می­شوند:

  • سیستم های استاندارد
  • سیستم های حاره ای (تروپیکال)

 

برای مطالعه متن کامل مقاله به سایت ونداد تجهیز مراجعه کنید.

سیستم های تهویه مطبوع...
ما را در سایت سیستم های تهویه مطبوع دنبال می کنید

برچسب : داکت اسپلیت , اسپلیت , کولر گازی , ونداد تجهیز , سرمایشی ,تهویه مطبوع, نویسنده : حسین شجاعی airconditioning بازدید : 202 تاريخ : شنبه 12 بهمن 1398 ساعت: 15:48